Hirdetés

Leállt a Digi, nincs tévé és internet sem szinte az egész országban



|

Gyakorlatilag mindenhol elérhetetlenek a Digi szolgáltatásai, nincs netkapcsolata és tévéadása sem jelenleg az előfizetőknek.

Hirdetés

Ha ezt a hírt olvasod, akkor szinte teljesen bizonyos, hogy nem a Digi az internetszolgáltatód. Nemrég ugyanis teljesen leállt és most is elérhetetlen a digi.hu oldal, nincs internet és tévéadás sem. 

A Digi Facebook oldalát tömegével árasztották el a panaszos kommentelők, itt egyelőre semmiféle hivatalos bejelentés nem olvasható, így még csak tippelni sem lehet arra, mikor áll majd vissza a világ rendje. A Downdetector oldalára egyelőre ezrével futnak be a hibajelentések.

Hirdetés

Az, hogy a szolgáltató weboldala lehalt, valamint az internet és a tévé is majdnem mindenhol teljesen elérhetetlenné vált azért egyértelműsíti, hogy nem valamiféle apróságról, hanem valami komoly gondról van szó. Remélhetőleg hamarosan többet is megtudunk, addig is kitartást kívánunk a Digi-előfizetőknek.

Frissítés: A fény azért már látszik az alagút végén, egyes kommentelőknek elvileg a tévéadás egy része visszajött, az alapadókat már elérik, de a többi csatornát még nem. Olyan beszámoló is érkezett, mely szerint egyes helyeken tévéadás nincs, viszont az internet azért működik.

Frissítés 2: 15:38-kor egy Facebook-poszt formájában a Digi is elismerte a fennakadást, a bejegyzést szerint főleg Budapest és környéke az érintett (erre mondjuk a szegedi és pécsi kommentelők azonnal rácáfoltak). A hiba kijavításán dolgoznak, annak részleteiről nem árultak el többet. 

A következő posztban egyébként már az este 8-kor kezdődő Kong: Koponya-szigetet promózták, remélhetőleg addigra lesz is, aki nézni tudja.

Frissítés 3: Az említett Kong: Koponya-sziget posztot inkább törölték, nem volt most jó ötlet tovább borzolni az előfizetők idegrendszerét. Ezen felül a fenti tájékoztató is frissült a következő kiegészítéssel:

"Amennyiben rendelkeznek televízió szolgáltatással, kérjük, a hiba fennállása alatt ne hangolják újra a televízió készülékeiket! A probléma elhárítása után a televízió szolgáltatás is automatikusan helyreáll!"

Frissítés 4: Legújabb Facebook-bejegyzésében 19:50-kor már arról írt a Digi, hogy a hibát sikerült részlegesen elhárítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.