Hirdetés

Teljesen megújul a Viber



|

Az androidos és az iPhone készülékekre írt verzió is átalakul. Mutatjuk az újdonságokat.

Hirdetés

A Viber fejlesztői úgy döntöttek, hogy teljes mértékben megújítják és áttervezik az üzenetküldő alkalmazást. Az androidos és az iOS-es app egyaránt megújul. Az iPhone készülékek felhasználói elméletileg már a mai napon megkapják az új dizájnt, az androidosoknak egy picit tovább kell várniuk. 

Hirdetés

A Viber mostantól kizárólag titkosított módon továbbítja az üzeneteket a végpontok között, akárcsak a többi komoly üzenetküldő. Az üzenetek kézbesítése kétszer gyorsabb lett, mint korábban, a beszélgetés még gördülékenyebb lesz. 

Ebben segítenek az új állapotjelző ikonok is. Az üzenetek elküldésének sikerességét immáron pipa jelzi, illetve külön ikon tájékoztat arról, ha a fogadó fél készülékére megérkezett az üzenet, illetve arról is, ha az illető elolvasta azt. 

Az üzenetbuborékok nagyobbak és világosabbak lettek, így még könnyebb a beszélgetésre koncentrálni. A megosztott képek, videók és GIF-ek is nagyobb, minőségibb előnézettel jelennek meg a beszélgetésekben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.