Hirdetés

Teljesen megújulhat a Samsung mobilos kínálata



|

Nem csak a Galaxy S és a Galaxy Note szériák olvadnak egybe, teljes átalakulásra számíthatunk.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy Lee elnök visszatérésével nagy változásokra lehet számítani a Samsung mobilos kínálatában, és egyre inkább úgy tűnik, hogy a jelentések igazak. Először arról hallottunk, hogy változik a Galaxy A szériára vonatkozóan a gyártó névadási szokása. 

Hirdetés

Ezután kiderült, hogy a Samsung egyesítené a Galaxy S és a Galaxy Note szériákat. Addig is, amíg ez utóbbi bekövetkezik, a Galaxy Note modellek vételárát még fentebb emeli a gyártó, hogy jobban megkülönböztesse a Galaxy S szériától azokat. A Galaxy Note készülékeket eleve más ügyfeleknek, inkább üzleti partnereknek szánják. 

A megújulás érinti majd a közép- és belépőkategóriákat is. A Galaxy J szériát például teljes mértékben nyugdíjazná a Samsung, illetve a Galaxy C és a Galaxy On sorozatoknak is vége. Jön viszont a Galaxy R és a Galaxy P széria. 

Amennyiben a Samsung úgy érzi a jövőben, hogy a riválisai veszélyt jelentenek rá nézve, akkor ennél is komolyabb megújulásokat eszközölhet a pletykák szerint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.