Hirdetés

Teljesen őrült dolgot mutatott be a Motorola



|

Egy felfújható széket jelentett be a Motorola, a MINNIDIP x RAZR CH(AIR)-t. Még szerencse, hogy van olyan színben, mint az összehajtható Moto Razr.

Hirdetés

A Lenovo tulajdonában lévő Motorola időnként igyekszik valami szokatlan dologgal felhívni magára a figyelmet, és most is sikerült. Bejelentettek ugyanis egy felfújható széket, aminek a neve MINNIDIP x RAZR CH(AIR). Nem viccről van szó, a termék valódi, a Minnidip pedig egy luxusminőségű felfújható termékekkel foglalkozó dizájner. A két fél együttműködéséből egy nosztalgikus külsejű, felfújható bútor született. 

Hirdetés

Természetesen a kísérőszöveg a dizájnról, a stílusról és az inspirációról szól, de még szerencse, hogy a felfújható Motorola szék ugyanolyan színben kapható, mint az összehajtható Moto Razr mobil Blush Gold változata. Ráadásul még mobiltartó is van benne a relaxáláshoz... 

A felfújható szék ára 70 dollár, és az első vásárlók egy 200 dolláros kupont is kapnak a Razr mobilhoz. Ha pedig már Moto Razr, a következő összehajtható Motorola mobil szeptember 9-én debütál, ezt hivatalosan is megerősítették a napokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.