Hirdetés

Teljesen rendhagyó előfizetési szinttel bővül az Apple Music



|

Az Apple Music Voice Plan csak 4,99 dollárba kerül egy hónapra, de komoly kompromisszummal jár.

Hirdetés

Sokféle zenestreaming-szolgáltatás közül választhatunk, de az Apple eszközök felhasználói számára az Apple Music a leginkább kézenfekvő, ami viszonylag alacsony, 1490 forintos havidíjjal érhető el, és három hónapig ingyen kipróbálható. Létezik családi ajánlat is, amivel sokat lehet spórolni, de bizonyos országok lakói most egy újabb lehetőségből választanak.

Az Apple ma bejelentette az Apple Music Voice Plant, egy 4,99 dolláros ajánlatot, amivel elérhetjük az Apple Music teljes, 90 millió dalból álló kínálatát és több tízezer lejátszási listáját - de csak a Sirin keresztül.

Hirdetés

Ez tehát azt jelenti, hogy aki a Voice Plan mellett dönt, csak a hangjával irányíthatja a lejátszást, a léptetést és a szüneteltetést egyaránt. Ez otthoni használat esetén még rendben van, de az utcán biztosan kapunk néhány tekintetet, ha ötszáz mentett dal közül próbáljuk kikeresni a hangulatunkhoz illőt.

A Voice Plan csak 17 országban lesz elérhető, Magyarország nincs köztük, mivel Siri nem tud magyarul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.