Hirdetés

Teljesítményben és kamerában is nagyot lép a Redmi K40 Pro



|

Közeledik a Redmi következő prémium mobilja, és a jelentések szerint az elődhöz képest ez teljesítményben és kamerában is nagy előrelépést jelent majd.

Hirdetés

A Xiaomi idén adta ki a Redmi K30 Pro mobilját, és a jelek szerint máris készen áll továbblépni. A szivárgásokból egyre több minden összeáll a Redmi K40 Pro prémium készülékről, amely több fronton is rálicitál az elődmodellre. A Digital Chat Station néven dolgozó szivárogtató szerint a Redmi K40 Pro már Snapdragon 875 chipet hoz magával, ami nem csak nagyságrendekkel erősebb lesz, mint a Snapdragon 865, de várhatóan csak jövő tavasszal jelennek meg az erre építő okostelefonok. 

Hirdetés

Az 5 nm-es, teljesítményben és üzemidőben is fejlődést ígérő Snapdragon 875-öt egyébként kizárólag a Samsung gyártja majd, ugyanis kedvezőbb ajánlatot tett a Qualcommnak, mint a TSMC. A chip várhatóan decemberben debütál, és tavasszal jelennek meg az erre építő androidos csúcsmobilok. 

A Redmi K40 Pro ezen felül kamerában is fejlődik, elvileg a Samsung új, 108 megapixeles ISOCELL HM2 szenzorát kapja. Ez kerülhet a Xiaomi Mi 10T Pro modellbe is. Ezen felül az akkumulátor nagyobb, a töltés pedig még gyorsabb lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.