Hirdetés

Tényleg androidos lesz az iPhone- és Pixel-gyilkos



|

Már Eric Schmidt is megerősítette, hogy Andy Rubin okostelefonja Androidra épít.

Hirdetés

Andy Rubint az Android operációs rendszer atyjaként ismerjük, idővel azonban elhagyta a Google-t, és saját, új kalandokba vágott. Némi időt a robotokkal foglalkozott, majd az új projekt keretében egy olyan csúcskategóriás okostelefon fejlesztésébe kezdett, ami az Apple iPhone-okat és a Google Pixeleket is megszorongathatja. 

Hirdetés

A legutóbbi fotó, amit Andy Rubin kedvcsinálóként közzétett, bizonyítékul szolgált arra a pletykára, hogy az Essential okostelefon is Android operációs rendszerre épít majd. 

Ezt az információt most maga Eric Schmidt is megerősítette a Twitteren. Ez önmagában annyira már nem meglepő, de legalább tudjuk, hogy a szinte teljesen keret nélküli okostelefon valószínűleg a Google szolgáltatásaival együtt érkezik. 

Az továbbra is jó kérdés, hogy vajon mennyire módosítja az Android kezelőfelületét Andy Rubin csapata. Valószínűleg a gyors frissítéseket is szem előtt tartják, de új élményt is kínálnának egy trendi hardveren. 

A legutóbbi tweetek alapján egyre közeledik az újdonság bemutatója, remélhetőleg már nem kell rá sokat várnunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.