Hirdetés

Tényleg az új AirPods 3 szerepel ezeken a képeken?



|

Ha a kiszivárgott anyagok valódiak, akkor az Apple bizony több változtatást is eszközölt a fülhallgatók kapcsán.

Hirdetés

Az Apple AirPods-ok első generációja jó néhány évvel ezelőtt, 2016-ban debütált, és nem kellett sok idő ahhoz, hogy óriási népszerűségre tegyenek szert az almás vállalat fülhallgatói.

Aztán 2019-ben megérkeztek a második generációs AirPods-ok, korábbi hírek szerint pedig arra lehet számítani, hogy idén befut a harmadik generáció is, és lehet, hogy pár képnek köszönhetően már most megleshetjük, miképp festenek az új fülhallgatók.

Hirdetés

Kiszivárgott ugyanis három kép, amelyeken állítólag az AirPods 3 látható. Ha valódiak ezek az anyagok, akkor a jelek szerint az Apple következő generációs fülhallgatói már "in-ear", vagyis fülbedugós dizájnt kapnak, amit egyértelműen az AirPods Pro inspirálhatott. Emellett pedig rövidebb szárra, illetve szilikonos végekre számíthatunk.

A képeket elnézve a töltőként funkcionáló tok is átalakul némileg, kisebb és keskenyebb lesz.

A hírek szerint funkciók az AirPods 3 kapcsán is elérhető lesz az Apple ventillációs megoldása, ami nyomáskiegyenlítéssel segít, hogy hosszabb ideig maradjon kényelmes a fülhallgató viselése. Emellett az újgenerációs kütyü elvileg támogatja majd a térbeli hangzást, és ugyanolyan nyomásérzékelőket kaphat, mint az AirPods Pro.

Ha hihetünk a napvilágot látott információknak, akkor az AirPods 3 valamikor márciusban jelenhet meg, és 150 dollár körüli árcédulát kaphat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.