Hirdetés

Tényleg elpusztíthatatlan a Samsung Z Fold4?



|

JerryRigEverything komoly tortúrának tette ki a Samsung új hajtogatós zászlóshajóját.

Hirdetés

780 ezer forintos induló árával a Samsung Galaxy Z Fold4 semmiképp sem sorolható a jutányos ajánlatok közé, de az olcsóság persze nem is volt szempont, amikor a koreaiak megtervezték a világ legnépszerűbb hajtogatós okostelefonjának utódját.

A strapabírás viszont annál inkább, hiszen az origami-mobilok esetében még mindig sokan tartanak attól, hogy kevésbé képesek ellenállni a fizikai behatásoknak, mint a megfizethetőbb hagyományos alternatívák. A Samsung szerint a Z Fold4-nél ez olyannyira nem jelent gondot, hogy az Egyesült Államokban egyenesen "elpusztíthatatlanként" hirdetik a nemrég bemutatott készüléket. A telefonok kínzásából és szétszereléséből élő videós, JerryRigEverything megpróbálta lecsapni a magas labdát, de nem igazán sikerült neki.

Hirdetés

A Z Fold4 ugyanis kiválóan szerepelt a youtuber tesztjén, hősiesen állva a karcolásokat, a zsanérjaiba dörzsölt földet, a "csattogtatós" becsukásokat és a meghajlítási kísérleteket is. Ahogyan ugyanakkor az várható volt, a tüzet már kevésbé bírta a vékony műanyaggal bevont kijelző, de a közvetlen öngyújtós pörkölés szerencsére nem éppen az a behatás, amelynek a leggyakrabban tesszük ki a mobilunkat.

Mindent összegezve a Galaxy Z Fold4 méltósággal viselte a 7,5 millió feliratkozóval bíró videós kínzásait, így jó esély van rá, hogy a hétköznapi használat mellett sem kell hímes tojásként óvnunk a külvilágtól. Az elpusztíthatatlanság persze már más kérdés. Ha nagyon akarnánk, egy jól irányzott kalapácsütéssel nyilván a Z Fold4 is bedobná a véres törölközőt, ám az efféle tesztek nem a célzott megsemmisítésről szólnak.

No de akkor mi a helyzet az egyik leggyakoribb balesettel, a leejtéssel? Szerencsére erre is van már korai videós teszt, amely alapján egy nagyobb esés sem vet véget a Z Fold4 és testvérmodellje, az általunk is tesztelt Z Flip4 pályafutásának.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.