Hirdetés

Tényleg fut a Windows 10 a OnePlus 6T-n



|

Nem április tréfa volt, a Windows 10 tényleg működésre bírható a OnePlus 6T-n, sőt, a Call of Duty 2: Modern Warfare is fut rajta.

Hirdetés

Egy NTAuthority néven dolgozó fejlesztő nem is olyan régen több képet is közzétett. Ezeken az volt látható, hogy a Windows 10 betölt egy Pixel 3 XL mobilon. A projekt a kék képernyőnél és a parancssornál nem jutott tovább. Ugyanez a fejlesztő viszont sikert ért el egy másik készüléken, a OnePlus 6T-n. 

Hirdetés

A Twitteren erről is volt kép, konkrétan egy kékhalált lehetett látni, 6T :( Edition felirattal, ami arra utalt, hogy a Windows 10-et tényleg átportolta a készülékre. Mivel március 29-i volt a fotó, sokan április tréfának gondolták. Jöttek azonban a további képek és videók. 

Ezekből kiderült, hogy mindez nem vicc, a Windows 10 fut a OnePlus 6T-n. Az első bemutatón az Ink app futott gond nélkül, míg a másodikon a Chromium látható

A harmadik volt a legizgalmasabb, itt ugyanis a Call of Duty 2: Modern Warfare-t is elindította a OnePlus 6T-n. Játszható volt, igaz, viszonylag alacsony fps-érték mellett. 

A Windows 10 on ARM egyébként azért futtatható a OnePlus 6T-n, mert Synaptics driverek vannak a Samsung AMOLED-panelhez. Útmutató viszont még nincs a nagy trükkhöz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.