Hirdetés

Tényleg jön a OnePlus 5



|

A OnePlus végre hivatalosan is megerősítette: nyáron jön az új csúcskészüléke, a neve pedig OnePlus 5 lesz.

Hirdetés

Az egyre sokasodó pletykáknak hála egy ideje már tudjuk, hogy közeledik a OnePlus 5, és azt is, hogy miért nem OnePlus 4 lesz a neve a következő zászlóshajó-gyilkosnak. A OnePlus most azonban végre hivatalosan is megerősítette mindezt. 

Hirdetés

A gyártó a The Verge-nek árulta el, hogy a készülék idén nyáron jelenik meg, tehát az eszköz érkezésére június és augusztus között számíthatunk. Az is biztossá vált, hogy a neve OnePlus 5 lesz. 

Miért nem OnePlus 4? Kínában a 4 nem túl szerencsés szám, és bár sokaknak furcsa lehet az ugrás, a OnePlus mégis kihagyja a 4-et. 

A specifikációkat tekintve egyelőre semmi sem biztos. Ha hinni lehet a szó-beszédeknek, akkor a Snapdragon 835-ös lapkát 8 GB RAM, illetve akár 128 GB tárhely egészíti majd ki. Szó esett már 23 megapixeles dupla hátlapi kameráról is, egyesek pedig nagy akkut emlegetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.