Hirdetés

Tényleg kellenek még ikonok a Windowsba?



|

Az asztali ikonok a Windows hajnala óta velünk vannak, pedig alaposan átalakult azóta a rendszer. Tényleg ez a legideálisabb formája a PC-vezérlésnek, vagy csak megszoktuk őket, a tervezők pedig nem merik elvenni tőlünk?

Hirdetés

Ahogy követték egymást a Windows újabb generációi, úgy modernizálta, alakította a Microsoft a még ma is népszerű operációs rendszert. A kezdetek óta nagyon sok minden megváltozott, de túlzottan drasztikus lépésekhez nem volt merszük a tervezőknek - pontosabban amikor mégis volt, abból óriási felháborodás, bukás, majd visszatáncolás lett - igen, a Start menütől megfosztott Windows 8-ra gondolunk.

A Windows 11 is sok újdonságot hozott a felszínen a Windows 10-hez képest, de azért az alapvető komponenseket nem változtatta meg a Microsoft: a legnagyobb sokkot a középre rendezett Start menü jelentette sok-sok ikonnal és újabb elrendezéssel - de azért a klasszikus formába is visszaléphetsz, ha mégsem tetszik az újítás.

Amik úgy tűnik, örökké velünk lesznek: a start menü, az asztal, a tálca, az ablakok és az ikonok. Mielőtt rávágod, hogy mindegyik alapvetően fontos és napi szinten használod őket, egy pillanatra gondolkozz el: melyiket használod a legkevésbé?

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.