Hirdetés

Tényleg nagyon eltérnek majd az idei Google Pixelek



|

A Pixel XL 2 trendi, közel keret nélküli kijelzőt kaphat, a Pixel 2 viszont vaskos kávával érkezik.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Google elvileg október 5-én mutatja be a legújabb Pixel okostelefonjait, majdnem pontosan egy évvel az eredeti modellek bemutatója után. 

Hirdetés

Arról is hallhattunk, hogy az egyelőre be sem jelentett Qualcomm Snapdragon 836-os lapka kerül majd ezekbe. A chip a Snapdragon 835 felújított verziója lesz, jobb teljesítménnyel és hatékonysággal. 

Újfent előkerült azonban az a pletyka, amely szerint a Pixel 2 és a Pixel XL 2 merőben eltérnek majd egymástól. 

A Pixel 2-t az HTC gyártja majd, sajnos meglehetősen vaskos alsó és felső kerettel a kijelző körül. A nagyobb méretű Pixel XL 2 gyártásával már az LG-t bízta meg a Google, ez a modell viszont közel keret nélküli kijelzőt kaphat a szó-beszéd alapján. 

A Pixel XL 2 OLED-képernyője 5,99 hüvelykes és 1440p-s lesz, míg a Pixel 2 4,97 hüvelykes, 1080p-s OLED-kijelzőt kapna. 

Sajnos hiába emelte ki tavaly külön a jackcsatlakozó meglétét a Google, minden jel arra utal, hogy ez idén mindkét modellről hiányzik majd. Lesz viszont előlapi sztereó hangszóró, a ház pedig nyomásérzékeny lesz, épp mint az HTC U11-nél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.