Hirdetés

Tesla témájú sörrel készülnek Elon Muskék



|

A Cybertruckra hajazó üvegben érkezik a Giga beer, amit Németországban leplezett le Elon Musk.

Hirdetés

A Tesla tulajdonosa és a SpaceX alapítója szeret hóbortos termékeket is kiadni cégei égisze alatt, a Tesla Tequila után pedig újabb itallal jelentkezik az Elon Musk-rajongók legnagyobb örömére. Amerikában már be is jegyezték a Giga Beer nevű sört, aminek úgy tűnik, erős német kötődései vannak, hiszen egy másik írásmódot, a Giga Biert is levédette a Tesla.

Hirdetés

Az elsősorban elektromos járgányairól ismert Tesla egy új gyár - vagy ahogy ők nevezik, Gigafactory - felépítésével végzett nem olyan rég Berlin mellett, amit egy nagyobb bulival ünnepelt meg a cég. A témát a nevében is folytató Giga Festen tiszteletét tette Elon Musk is, itt jelentette be, hogy készül a Tesla saját söre, a Giga Beer. Így a hónap akkor is hozott egy jó, sörrel kapcsolatos hírt Németországból, ha az Oktoberfest immár második éve elmaradt.

A palack látványterve, ahogy azt a képen is kivehető, a rendkívül futurisztikus, és a bemutatójával mémmé vált Cybertruck szögletes formáit idézi, remélhetőleg ez nem törik össze a kulcsfontosságú pillanatokban. Fő tevékenységét tekintve egyébként a Tesla még mindig nem teljesít hibátlanul, több kulcsfontosságú modellje is várat még magára, ám alapvető gondok nincsenek, hiszen az eladások növekednek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.