Hirdetés

Elképesztően népszerű a TikTok, még a Facebookot is beelőzte



|

1,5 milliárd letöltésen is túl van már a TikTok, ezzel globálisan a harmadik legnépszerűbb app.

Hirdetés

A SensorTower elemzői szerint a TikTok újabb nagy mérföldkőhöz érkezett. Immáron több mint 1,5 milliárd alkalommal töltötték le, ezzel globálisan a harmadik legnépszerűbb app lett (a játékokon kívül) 2019-ben. 

Hirdetés

A kínai közösségi app még a Facebookot és az Instagramot is félresöpörte az App Store-ban és a Google Play Áruházban. Már csak a WhatsApp és a Messenger előzi meg. 

Mindez még nagyobbat szól, ha hozzávesszük, hogy a TikTok csak 2016-ban startolt el. Az adatok szerint csak az idei harmadik negyedév során 176,5 millió letöltést szerzett Androidon és iOS-en az app, pedig ezen felül Kínában a külsős alkalmazásboltokban is extrém népszerű a TikTok. 

Az 1 milliárdos határt idén februárban lépte át az app, a legtöbben Indiából szedték le idén. Kínában és Amerikában is nagyon népszerű ezen felül. Az appon belül 115,3 millió dollárt költöttek idén az emberek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.