Hirdetés

Titokban marad a Samsung Galaxy S9



|

A Samsung szerint nem valószínű, hogy bárki is láthatná a 2018-as CES-en az új zászlóshajókat.

Hirdetés

Minden egyes év decemberében azt halljuk, hogy a jól értesült iparági források biztosra tudják, a Samsung már a januári CES-en megvillantja a következő-generációs zászlóshajóit azért, hogy borsot törjön az Apple orra alá. 

Hirdetés

A Samsung ennek ellenére általában ragaszkodik az ütemtervéhez, és február végén vagy március elején mutatja be az új Galaxy csúcsmodelleket, az MWC rendezvény előtt. A múlt év a Galaxy Note 7 esete miatt volt kivétel. 

Mindezek tekintetében meglepő volt, hogy egyes források szerint a CES-en a Samsung megvillantaná a Galaxy S9-et és a Galaxy S9+-t, illetve, hogy zárt ajtók mögötti bemutatóra is sort kerítene.

A Samsung most tiszta vizet öntött a pohárba: a cég szerint igen valószínűtlen, hogy a Samsung mérnökein kívül bárki is látná a Galaxy S9 és S9+ modelleket egészen addig, amíg a vezetés elérkezettnek nem látja az időt. 

Ennek fényében szinte biztos, hogy nem lesz CES-es demó, és az is, hogy még a Samsung partnerei sem láthatják a bemutató előtt az új okostelefonokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.