Hirdetés

Több ezer film és sorozatrész vált legálisan ingyenessé a YouTube-on



|

Bárki ingyen nézheti őket - ha olyan régióban tartózkodik, ahonnan elérhetők.

Hirdetés

A YouTube már régóta nem egy szimpla videómegosztó oldal, van különálló zenei részlege (YouTube Music) és előfizetéses szolgáltatása is, ami hasznos extrákkal, például reklámmentességgel jár.

Egyes területeken lehetséges filmeket vásárolni és kölcsönözni, sőt, az Egyesült Államokban élőknek jó néhány éve arra is van lehetőségük, hogy teljesen ingyen nézzenek filmeket az oldalon. Persze ennek az az ára, hogy olykor reklámok rondítanak bele az élménybe.

Hirdetés

A napokban frissült a repertoár, aminek köszönhetően most már nem csak filmeket lehet így nézni az USA-ban, hanem olyan népszerű sorozatokat is, mint a Hell's Kitchen, a Kitchen Nightmares, vagy a The War of the Worlds. A bővítés következtében így közel 4000 ingyenes epizód lett elérhető, habár az első tapasztalatok szerint van olyan, hogy valamelyik sorozat szezonjából csak pár részt lehet így megtekinteni. A támogatott eszközökön viszont akár 1080p-s felbontásban, 5.1-es hang mellett is élvezhetjük ezeket a műsorokat.

Új filmek is érkeztek márciusban, és a YouTube közleménye szerint az amerikaiak minden héten közel 100 új tartalomnak örülhetnek, amiket természetesen nem csak a böngészőben, hanem okostelefonon és TV-n is nézhetnek. Sajnos egyelőre minden más ország kimarad a szórásból, de reméljük, valamikor a kínálatot a világ bármely (vagy legtöbb) pontjáról elérhetővé teszik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.