Hirdetés

Több memóriával érkezhet az iPhone 14 és a 14 Pro Max



|

Ha eddig vártál a cserével, lehet, hogy érdemes lesz kibekkelni az őszi bemutatóig.

Hirdetés

Habár az iPhone 14-széria bemutatójára leghamararabb csak szeptemberben kerülhet sor, már 2020 ősze óta szállingóznak a készülékek újdonságait pedzegető jelentések, így a legfrissebb pletykák némi túlzással akár késeinek is mondhatók.

Az elmúlt napokban két füles is napvilágot látott, melyek alapján az iPhone 14 és a 14 Pro nagyobb előrelépést hozhatnak az elődeikhez képest, mint a tavaly szeptemberben leleplezett iPhone 13-család.

Hirdetés

Kezdjük azzal, hogy az Alvin (Sondesix) néven ismert szivárogtató szerint az iPhone 14 Pro és Pro Max már 8 GB RAM-mal érkezhet. A Pro-szériában jelenleg 6GB memória lapul, s utoljára 2020-ban léptünk szintet az iPhone 12 Prókkal, melyek 4 GB-ról emelték a határt.

Az alapmodellekben viszont továbbra is 4GB RAM-ot találunk, vagyis ha az iPhone 14 Pro tényleg 8GB-ra ugrik, elképzelhető, hogy az olcsóbb iPhone 14 már 6GB-tal támad majd.

A másik pletyka forrása az elemző Jeff Pu, aki szerint az idén már az alapmodellek is megkapják a Pro-szériában használt, 120 Hz-es ProMotion kijelzőt, ő viszont az összes modellbe 6GB memóriát jósol. Pu kapcsán ugyanakkor nem árt megjegyezni, hogy nem tartozik a legpontosabb szivárogtatók közé.

A jelentések ellentmondásossága rávilágít, hogy ezen a ponton még mennyire nem érdemes megbízni az iPhone 14-pletykákban, de ha másra nem, arra jók, hogy kijelöljenek egy irányt az új telefonokkal kapcsolatos várakozásoknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.