Hirdetés

Több módosítást is tesztelnek a YouTube kezelőfelületén



|

Semmi radikálisat nem szeretne a Google változtatni a YouTube kinézetén, csak hozzáigazítják a többi felületükhöz.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben néhány felhasználónak már feltűnhetett, hogy a Google egy új videós ablakot teszel náluk a YouTube felületén, most pedig újabb változásokra derült fény. Ezúttal a videómegosztóoldal kezdőlapja változott meg, átalakulnak a gombok, az elrendezés és a színek is változnak, hogy az egész jobban beleilleszkedjenek a Google Material You sablonjába.

Ha jó visszajelzések jönnek, rövidesen mindenki számára élesedik az új felület.

Két felhasználó a 9to5Mac szerkesztőségének juttatott el néhány képernyőmentést, amin látszik, hogy a YouTube kezelőfelülete alaposan megváltozott, de épp csak annyira, hogy azért ne kelljen újra tanulni az egyes menüpontok elhelyezkedését, és idegenként sem hat.

Hirdetés

Feltűnő, hogy a kereső alatt vízszintes menügombok a korábbi kapszula forma helyett már lekerekített téglalapokként jelennek meg, az Explore pedig balra zárt az új felületen. Ez a képernyőfotó egyébként iPaden készült a Safari böngészőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.