Hirdetés

Több órára leállnak a Digi szolgáltatásai



|

Nem lesz internet, kábeltévé és más szolgáltatásokat is nélkülözniük kell a Digi ügyfeleinek.

Hirdetés

A több mint egymillió ügyféllel rendelkező Digi hamarosan országos hálózatkarbantartási munkákat végez, ezért több szolgáltatásában is leállás várható. A művelet lebonyolítására február 1-jén (szerda) hajnali 1 és reggel 5 óra 30 között kerül sor, így jó esetben csak a későn fekvőknek és a korán kelőknek okoz majd kellemetlenséget.

A Digi közleménye alapján az említett időszakban az internetes,  a kábeltévés, a műholdas tévés, valamint a vezetékes és mobiltelefonos szolgáltatásokban is kiesésre lehet számítani.

Hirdetés

A szolgáltató szerint előfordulhat, hogy az ügyfelek a munkálatok elvégzése után is hibákat tapasztalnak. Ebben az esetben először a hálózati (router, ONT) médiaeszközök újraindítását javasolja a cég, akinél viszont ez a módszer sem vezet sikerre, az a helyi tarifával hívható 1272-es ügyfélszolgálati számon jelezheti a problémát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.