Hirdetés

Több részlet is kiszivárgott az Asus ZenFone 8 Flip modellel kapcsolatban



|

Néhány nappal a hivatalos bemutató előtt számos fontos információ kiderült az Asus legújabb csúcskészülékéről.

Hirdetés

Az Asus néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy egy hivatalos esemény keretein belül május 12-én fogja bemutatni a legújabb, 8-as ZenFone generációt. A termékcsalád kiemelkedő készülékéről, az Asus ZenFone 8 Flipről viszont idő előtt kiszivárogtak a legfontosabb technikai adatok, ezek alapján pedig kiderült, hogy sok mindenben nem fog különbözni az előző generációtól, viszont erősebb chipset kerül a telefonba.

A 91mobiles oldal értesülései alapján a ZenFone 8 Flip mérete, súlya, valamint a képernyő átmerője tekintetében is azonos a ZenFone 7 szériával. Az új készükél 6,67 hüvelykes AMOLED kijelzőt kapott, 165x77,3x9x5 mm nagyságú, és nagyjából 230 g-ot nyom. A kamerát egy 64 MP-s elsődleges, egy 8MP-s ultraszéles és egy 12 MP-s telefotó szenzor alkotja.

Hirdetés

A szivárogtatások szerint a legnagyobb újítás, hogy a ZenFone 8 Flipet már a Qualcomm Snapdragon 888 hajtja, ami jelentősen jobb teljesítményre képes, mint a ZenFone 7-ben működő Snapdragon 865 széria. A 8 Flip várhatóan 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel fog rendelkezni, 5000 mAh-s akkumulátora pedig 30 watton lesz tölthető. A 91mobiles az infók mellett képeket is publikált a telefonról.

Az Asus ZenFone 8 Flip specifikációról hamarosan többet is megtudhatunk, és a május 12-i hivatalos bemutatón ki fog derülni, hogy pontosan miben különbözik a ZenFone 7 szériától a tajvani gyártó legújabb termékcsaládja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.