Hirdetés

Több száz Acer laptoppal zajlik le a Nemzetközi Informatikai Diákolimpia



|

Az Acer biztosítja a laptopokat a 360 versenyzőnek és a szervezőknek is a Szegeden zajló IOI 2023 során.

Hirdetés

A napokban, augusztus 28. és szeptember 4. között szervezik meg a 35. Nemzetközi Informatikai Diákolimpiát Szegeden, ahol 90 ország 360 diákja méri össze tudását. A fiatalok programozási feladatok megoldásával szerezhetnek majd érmet, és ehhez természetesen megbízható informatikai infrastruktúrára is szükség van.

2018 óta állandó partnere az IOI-versenyeknek az Acer, amely idén Acer Aspire 3 laptopokkal járul hozzá a rendezvény sikeres, zökkenőmentes lebonyolításához.

Hirdetés

"Az Acer mindig is hitt az oktatás és a technológia átalakító erejében, fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy áttörje a korlátokat és összekapcsolja az embereket termékeinken és megoldásainkon keresztül. Az Acer hivatalos szponzorként az idei olimpián is örömmel látja el a versenyzőket IT megoldásainkkal, beleértve a legfrissebb nagy teljesítményű Aspire notebookokat, amelyek segítségével könnyedén megküzdhetnek a kihívást jelentő algoritmusokkal."

- mondta Emmanuel Fromont, az Acer vállalati alelnöke és EMEA-műveletekért felelős elnöke.

Minden, amit a 35. Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról tudni érdemes, ebben a cikkben olvasható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.