Hirdetés

Többé nem kaphatsz a legszebb OnePlus 3T-ből



|

Teljesen kifogytak az ár-érték bajnok okostelefon fekete kiadásának a készletei.

Hirdetés

Az utóbbi hónapok eladási adatai és trendjei alapján úgy tűnik, hogy az okostelefonok világában a slágert a fekete szín jelenti. Ezt keresik a legtöbben, a fekete okostelefonok lettek a legmenőbbek. 

Hirdetés

Erre utal az is, hogy a mezőny ár-érték bajnokának, a OnePlus 3T-nek a speciális kiadása világszerte elfogyott. 

A OnePlus négy hónappal a OnePlus 3T zászlóshajójának a bemutatója után állt elő a Midnight Black verzióval. A matt fekete változat azonban 30 nappal a megjelenése után majdnem mindenhol teljesen elfogyott. 

Aki eddig nem rendelt belőle, az többé nem szerezhet ilyen okostelefont. A OnePlus társalapítója, Carl Pei nemrég elárulta, hogy már csak Nagy-Britanniában és Hong Kongban maradt néhány darab, de napokon belül ezeken a piacokon is kiürülnek a készletek. 

Mivel limitált kiadásról volt szó, ezért a OnePlus nem tervezi feltölteni a raktárakat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.