Hirdetés

Többé nem küld SMS-t a Google Naptár



|

2019 elejétől többé nem küld SMS-értesítéseket a Google Naptár, de szerencsére van más alternatíva.

Hirdetés

2019 első hetében nyugdíjba megy a Google Naptár egyik legfontosabb funkciója. A Google bejelentette, hogy 2019. január 7-én eltávolítja az SMS-értesítési lehetőséget a naptárából. 

Hirdetés

A Google szerint mivel a Naptár már eleve kínál appon belüli értesítéseket, a felhasználók megkapják majd a jelzést, függetlenül attól, hogy kapcsolódnak-e hálózathoz vagy internethez. A Naptár appon belül semmilyen módosításra nem lesz szükség azoknál sem, akik jelenleg SMS-ben kérik az események értesítőit. Ezeket a Google automatikusan cseréli appon belüli és e-mailes értesítőkre. 

Nem számít, hogy valaki Android vagy iOS rendszert használ, ezeket az új értesítéseket eseményértesítőként kapja meg majd. Ha valaki SMS-értesítőt állított be, akkor a jövőben e-mailben is megkapja majd ezeket, akkor is, ha egy esemény változik, lemondják vagy választ adnak rá. 

Valószínűleg sokakat érint az SMS-értesítő nyugdíjba küldése, de jó hír, hogy legalább kínál alternatívát a Google. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.