Hirdetés

Többen vesznek iPhone 7-et, mint iPhone 8-at



|

A jelentések szerint az emberek többsége úgy gondolja, hogy az idei iPhone-ok nem érik meg a felárat a tavalyi modellekhez képest.

Hirdetés

Bár a globális eladási statisztikákra és elemzésekre még sokáig kell várnunk, az amerikai piacról már most sok érdekesség derült ki, ami az Apple okostelefonjainak eladásait illeti. Úgy néz ki, hogy többen veszik a tavalyi iPhone 7-et, mint az idei iPhone 8-at. 

Hirdetés

A KeyBanc Capital Markets elemzése szerint az emberek nem látnak túl nagy különbséget az iPhone 7 és az iPhone 8 (valamint az iPhone 7 Plus és az iPhone 8 Plus) között, éppen ezért inkább az olcsóbb, tavalyi modellt választják. 

Sokan vannak állítólag azok is, akik kivárnak, és tényleg meg akarják nézni az iPhone X-et élőben, mielőtt döntenek, hogy melyik iPhone-t veszik meg. Az iPhone X elvileg november 3-án kerül a boltokba, de a gyártási nehézségek és korlátozott készletek miatt nagyon nehéz lesz ilyet venni, talán még jövő nyáron sem sikerül kielégíteni a keresletet. 

Azok, akik az iPhone 7-et vagy iPhone 7 Plust választják az idei, frissebb modellekkel szemben, azt mondják; hogy nem érdekli őket a vezeték nélküli töltés, az A11 Bionic lapka és a Portrait Lighting fotózási mód. A fogyasztók szemében mindez nem jelent kellően sok és nagy újdonságot, ugyanakkor a belépőmodellek között 51 000 és 57 000 forintos különbség van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.