Hirdetés

Töltő nélkül érkezhet a Samsung Galaxy S21 FE



|

És a jelek szerint nem ez lesz az egyetlen nagy hiányzó a készülék repertoárjából.

Hirdetés

A Samsung tavaly dobta piacra a Galaxy S20 FE-t, vagyis az akkori zászlóshajója Fan Edition kiadását, amit elvileg a rajongói kívánságok alapján raktak össze, az olcsóbb árért cserébe néhány kompromisszummal.

Hónapok óta pletykálják, hogy idén érkezik az utód S21 FE, melynek kapcsán legutóbb arról adtunk hírt, hogy a chiphiány miatt leállhatott a gyártása. Most viszont a készülék állítólagos felhasználói kézikönyve szivárgott ki, néhány lehangoló részlettel.

Hirdetés

A legfontosabb, hogy az S20 FE-vel és a koreaiak más, olcsóbb mobiljával ellentétben az S21 FE dobozában már nem lesz töltő, vagyis a Samsung a "rajongói" változatnál is követheti az Apple sokat kritizált megoldását, melyet az iPhone 12-széria dobott be elsőként.

Forrás: GSMArena

A leírás alapján a másik nagy hiányzó a microSD foglalat lehet, ami a tavalyi S20 FE-n még szintén ott volt. Ha tényleg így alakul, akkor ez még a töltő kispórolásánál is furcsább húzás, hiszen valószínűleg kevés "fan" szavazna arra, hogy ne legyen lehetősége a bővítésre. Ehhez képest már csak hab a tortán, hogy 3,5 mm-es jack sincs, hiszen ez már az S20 FE-n sem volt.

A kézikönyv ugyanakkor arra utal, hogy IP68-as védelmet, kijelző alá rejtett, ultraszónikus ujjlenyomat-olvasót, és "magas képfrissítésű" panelt kapunk, három hátoldali kamerával. Biztosat persze csak akkor tudunk majd, ha a Samsung leleplezi a telefont, ám egyelőre nem látni, hogy erre mikor kerülhet sor.

A tavalyi modell viszont októberben futott be, így ha tényleg érkezik, akkor a következő hetekben az S21 FE háza táján is történnie kell valaminek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.