Hirdetés

Töltsd le te is az Apple új, szuper háttérképét!



|

Különleges háttérképpel ünneplik a cupertinóiak egy új üzlet megnyitását.

Hirdetés

Az Apple még 2001-ben lépett be a kiskereskedelem világába az első saját üzlete megnyitásával, napjainkra pedig már világszerte több mint 500 Apple Store várja azokat, akik közvetlenül a gyártótól szeretnék megvásárolni a következő almás kütyüjüket.

A cupertinóiak legújabb boltja március 31-től  Dél-Korea fővárosában, Szöulban fogja fogadni a látogatókat, ennek apropóján pedig a vállalat megosztott egy új egyedi háttérképet, amellyel feldobhatjuk az iPhone, az iPad vagy a Mac képernyőjét.

Hirdetés

A fényes csíkokból formázott céglogót ábrázoló képet hivatalosan az Apple koreai weboldaláról lehet letölteni, ahol kicsit legörgetve a "다운로드하기" feliratra kell kattintani. A háttérkép így mindig a megtekintésre használt eszköz kijelzőjére szabott formában jelenik meg, de ha egyszerre többet is behúznál, alternatívaként beágyaztunk ide a 6,1 hüvelykes iPhone-okra, az iPadekre és a MacBookokra optimalizált variánsokat.

Amennyiben pedig még ez sem elég, a képet először kiszúró Twitter-felhasználó, Basic Apple Guy egy Google Drive-mappában is elérhetővé tette az összes (7) verziót, valamint egy nem kevésbé mutatós saját háttérszettet is készített, amely Van Gogh legendás festménye, a Csillagos éj hangulatát csempészi az iPhone, az iPad és a MacBook képernyőjére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.