Hirdetés

Top 5 app, amelyekkel Barbie-vá vagy Kenné varázsolhatod magad



|

Számos alkalmazás ígéri, hogy tökéletes Barbie-t vagy Kent kreál belőlünk, mi pedig összeszedtünk néhány érdekesebbet közülük, beleértve a hivatalosat is.

Hirdetés

Brutálisan népszerű az élőszereplős Barbie film Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével: olyannyira, hogy a Barbenheimer-jelenségnek köszönhetően Christopher Nolan új rendezése, az Oppenheimer teljesítményét is felhúzza. A Mattel vezetői pedig már minden bizonnyal azon törik a fejüket, hogy milyen filmes univerzumot építsenek erre a sikerre, hiszen a film bevételei hamarosan átlépik az 1 milliárd dolláros mérföldkövet. A Barbie elképesztő popularitása abban is megmutatkozik, hogy szinte nincs olyan vetítés, amelyen nem jelenik meg valaki rózsaszínben. 

A hype-ból pedig nem maradhatott ki az internet sem: több alkalmazás is megjelent, amik a mesterséges intelligencia vagy filterek segítségével babát faragnak belőlük. Mutatunk néhányat. 

Hirdetés

Barbie Selfie Generator

A Warner Bros. hivatalos szolgáltatása, amellyel könnyen és gyorsan válhatunk Barbie-vá vagy Kenné a számítógépünk vagy az okostelefonunk segítségével. A Barbie Selfie Generator ingyenes és nem igényel regisztrációt, a használata is egyszerű: csak fel kell tölteni a szelfinket (az alkalmazás automatikusan kitörli a hátteret), beigazítani a megfelelő helyre és méretre, ki kell választani a kinézett karaktert (sajnos csak Barbie és Ken közül lehet választani, Allan nem elérhető), beírni a kívánt szöveget, rábökni egy színre a palettáról, és már el is készíthetjük a saját poszterünket, amit aztán lementhetünk, feltölthetünk a különböző közösségi oldalakra (Twitter, Facebook, TikTok). 

Barbie Snapchat AR-filter 

A Snapchat közösségének tagjai szinte Greta Gerwig filmjében érezhetik magukat azzal, hogy beöltözhetnek Margot Robbie Barbie-jának vagy Ryan Gosling Kenjének, ugyanis a kiterjesztett valóságra, vagyis az AR-re épülő filterrel válogathatunk a babák gardróbjából, a film jelenetei által inspirált cuccokat és kiegészítőket aggathatjuk magunkra, az így elkészült képeket vagy videókat pedig Snap-üzenetben vagy Snapchat Storyban oszthatjuk meg másokkal. A Warner azt is lehetővé tette, hogy a világ híres nevezetességeit pinkre változtathatjuk, beleértve a Szabadság-szobrot is. 

Fotor

Nem kell Photostoppal vagy más fejlett képszerkesztővel rendelkezni ahhoz, hogy valaki elkészíthesse a saját Barbie mémjét/fotóját, a Fotorral ezt meg lehet oldani. Akár még a Barbie Selfie Generator alternatívájaként is felfogható, hiszen plakátot is összehozhatunk vele. Regisztrálni kell hozzá, és korlátozott az ingyenes változat (a hosszú távú használathoz és minden funkcióhoz elő kell fizetni a Fotor Próra). A folyamat itt is egyszerű és nem igényel különösebb hozzáértést, az MI-filterrel Barbie-ssá/kenessé változtatott fotók természetesen szintén megoszthatóak mindenhol. 

Photoleap

Ha TikTokot használsz, és át akarod adni magad a rózsaszín őrületnek, akkor hasznos lehet számodra a Photoleap, amellyel különböző eszközökkel és filterekkel faraghatsz magadból Barbie-t az MI segítségével, kitérve olyan részletekre is, mint a rúzs, a pirosító és a fogfehérítő. Az appnak van 7 napos próbaidőszaka, ami alatt bármikor elköszönhetünk tőle, utána viszont fizetni kell érte.

Bairbie.me

Nagyot ment a közösségi médiában a Bairbie.me honlap is, amely ráadásul többfajta beállítást is kínál. A fotónk feltöltése után kiválaszthatjuk, hogy Barbie-k vagy Kenek szeretnénk-e lenni, megadhatjuk a hajszínünket, a bőrszínünket és a rasszunkat, majd egy e-mail cím megadásával már le is generáltathatjuk a virtuális babamásunkat. Ez eddig ingyenes, viszont a kiadott képen vízjel van, aminek eltávolításához fizetnünk kell (2 dollárt). A vízjeleset viszont letölthetjük, megoszthatjuk, és bármennyiszer újrapróbálkozhatunk, továbbás van lehetőség helyszínt is választani (jelenleg a strand elérhető, de a kiírás szerint augusztusban több új is érkezik majd). 

Fontos azonban, hogy ezeket csakis saját felelősségre használjátok, hiszen gyakran az alkalmazások nem felelnek meg a GDPR követelményeinek: előfordul, hogy olyan dolgokhoz kérnek hozzáférést, mint a telefon kamerája, a fizetési előzmények, a GPS helyelőzmények és más regisztrációs adatok, szóval az adathalászat veszélye fennáll. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.