Hirdetés

Továbbra is nagyon csábítónak tűnik az Apple következő jóárasított mobilja



|

Újabb részletek derülhettek ki a várva várt iPhone SE 4-ről.

Hirdetés

Habár az iPhone 15-széria szeptemberi bemutatásával az Apple váratlanul jelentősen csökkentette a készülékek hazai árait, almás mobilt venni még mindig nagyon drága mulatság, így sokan örülnének egy használható középkategóriás modellnek, ami megfizethetőbb formában kínálja az iOS előnyeit.

A 2022-ben piacra dobott, iPhone 6-alapokra építkező harmadik generációs SE sajnos nem igazán vehető komolyan, a MacRumors viszont beszállítói forrásokra hivatkozva szeptemberben megszellőztette, hogy a széria következő kiadása már jóval csábítóbb lehet, most pedig újabb értesülésekkel bővült a jelentés.

Hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az első pletyka alapján az iPhone SE 4-ként hivatkozott készülék az iPhone 14 dizájnjára épül majd, de attól eltérően egyetlen, 48 megapixeles kamerával és USB-C bemenettel érkezik. A MacRumors legutóbbi értesülései ezt azzal fejelik meg, hogy az eddig látott prototípus alapján lesz egy fekete variáns a készülékből, illetve hogy a keretezése is ugyanabból a 6013 T6-os alumíniumból készül majd, mint az iPhone 14-é.

Ezek mellett pedig FaceID arcazonosításra és egy konfigurálható akciógombra is számíthatunk, amit már a szeptemberi beszámolóban is elárultak a portál forrásai. Az eredeti jelentésben továbbá az is szerepelt, hogy az iPhone SE 4-ben debütálhat az Apple házon belüli fejlesztésű 5G-modeme, ám a Qualcomm és a cupertinóiak közötti beszállítói szerződés meghosszabbításával erre azért nem vennénk mérget.

Ha az Apple tartja a kétévenkénti frissítést, akkor az iPhone SE 4 akár jövő tavasszal is bemutatkozhat, erre vonatkozólag viszont nincs konkrét pletyka, így marad a matekozás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.