Hirdetés

Streamelnél, de kellene hozzá egy rendes mikrofon? A Trust GXT 244 Buzz most extra olcsón lehet a tiéd!



|

Ha szeretnél otthonra egy igazán jó minőségű mikrofont, akkor ne is keress tovább: a Trust GXT 244 BUZZ egy kitűnő választás, amely ráadásul most akár ajándékba a tiéd lehet a PCW Max év végi akciójának keretében.

Hirdetés

Az elmúlt évek során alaposan megváltoztak a felhasználói szokások, egyre többen készítenek például podcastot, streamelnek videót. Ezekben a tevékenységekben közös, hogy szükség van a jó technikára. Ez többek között egy kiváló minőségű mikrofon beszerzését is jelenti; a Trust megoldása kedvező árfekvés mellett nyújtja mindazt a tudást, amire önjelölt tartalomkészítőként szükséged lehet.

A PCW Max év végi előfizetői akciója keretében most akár ezt a Trust GXT 244 BUZZ mikrofont is megkaphatod ajándékként, ha éves PCW Max csomagot választasz. Jár persze mellé minden ilyenkor szokásos extra a digitális magazintól a vírusirtón és más szoftvereken át a reklámmentességig. A részleteket megtalálod ezen a linken.

Hirdetés

Felfüggesztve

A Trust a mikrofont úgy tervezte meg, hogy kiváló minőségben tudja rögzíteni az emberi beszédet. A vlogok, podcastok és gamer videók készítése került a fókuszba, minden apró részlet azt a célt szolgálja, hogy ezek minősége a lehető legjobb lehessen - például az is, hogy a mikrofontest apró gumiszalagok segítségével van felerősítve az állványra, hogy az asztal rezgései még véletlenül se befolyásolják a hangfelvételi minőséget.

A fémből készült talp rendkívül stabil pozíciót biztosít, de ha szeretnéd, a Trust GXT 244 BUZZ bármilyen más állványra vagy karra is felerősíthető a szabványos, 5/8 colos csavarmenetnek hála. Sokat segít persze az is, hogy a kütyü kardioid iránykarakterisztikát használ, vagyis főleg az elölről érkező hangokat érzékeli, az oldalról érkezőket pedig figyelmen kívül hagyja; vagyis a háttérzajt mindenféle szoftveres trükk nélkül is nagyon jól szűri. A mikrofonnal felvett hang meleg, tiszta és részletgazdag.

A Trust eszköze kábeles összeköttetést használ, a 180 cm-es "zsinór" pedig USB-csatlakozóban végződik. Ennek hála nemcsak PC-vel és Mackel, hanem akár Sony PS4-gyel és PS5-tel is tudod használni. Csatlakoztatást követően a mikrofon azonnal működik, illesztőprogram telepítésére nincs szükség. A mikrofon 30 és 18 000 Hz közötti frekvenciát rögzít 36 dB-es érzékenység mellett, a tároláshoz pedig akár 16 bites, 48 kHz-es mintavételezést is használhatsz.

Szerezd meg ajándékba!

A GXT 244 Buzz streaming mikrofont a PCW Max év végi előfizetői akciójának keretében most ajándékként választhatod PCW Max Ultimate éves előfizetéshez. Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.pcwplus.hu/csomag oldalra és itt ezt a csomagajánlatot választani. Figyelem! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.