Hirdetés

Ha kényelmes és jó hangzású fejhallgatót keresel, ez a gamer headset most nagyon olcsón a tiéd lehet



|

A Trust GXT 490 FAYZO kiváló minőségű füles, amely nemcsak sztereó hangzásra képes, hanem akár 7.1-es térhatású hangot is elő tud állítani virtuálisan, ráadásul most akár ajándékba is a tiéd lehet, ha előfizetsz a PCW Max év végi akciójának keretében.

Hirdetés

Rég magunk mögött hagytuk azokat az időket, amikor 8-bites prüntyögés szólt a PC-hez csatlakoztatott hangszórókból zene és effektek gyanánt. A mai játékok zenéi profi stúdiókban, nem ritkán zenekarok közreműködésével készülnek, miként a szinkronmunka is a mozifilmekével azonos minőséget képvisel, a különböző hanghatásokról nem is szólva. Játékélmény szempontjából tehát egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségben hallhatjuk az audiocsapat munkájának gyümölcsét.

A Trust GXT 490 FAYZO fülhallgató ebben kiváló partnered lesz, sőt a kütyü a látványvilágot is feldobja beépített LED-ek segítségével. Ráadásul a PCW Max év végi előfizetői akciója keretében most megkaphatod ajándékként, ha éves csomagot választasz. Jár persze mellé minden ilyenkor szokásos extra a digitális magazintól a vírusirtón és más szoftvereken át a reklámmentességig. A részleteket megtalálod ezen a linken.

Hirdetés

Mindenevő headset

A Trust rengeteg kiegészítőt gyárt, amelyekben közös a jó ár-érték arány. Ráadásul úgy, hogy komolyabb kompromisszumokat sem kell kötni: a GXT 490 FAYZO esetében például az egyetlen dolog, amivel meg kell barátkoznod, az az, hogy az eszköz vezetékes összeköttetést használ, ezért PC-vel és játékkonzollal fogod tudni használni, ellenben telefonnal vagy tablettel nem. Cserébe viszont sosem kell bajlódnod a töltéssel.

A kábel végén USB-csatlakozó található, amiből kitalálhatod, hogy a fülhallgató saját DAC-ot (digitális-analóg átalakítót) kapott, és következik belőle az is, hogy a fülest nemcsak PC-vel, hanem akár Sony PlayStation 4-gyel vagy 5-tel is tudod használni.

A fülhallgató zárt kialakítású, a puha fülpárnák pedig nemcsak kényelmesek, hanem a környezeti zajokat is remekül szűrik. A Trust a GXT 490-et elsősorban játékhoz tervezte, ezért a headset kapott egy mikrofont is, amelynek pozícióját szabadon állíthatod. Amikor pedig nincs szükséged rá, akkor egy mozdulattal le tudod szerelni, így a mikrofon biztosan nem lesz útban. A mikrofon egyébként nemcsak a beszéd miatt fontos, bevethető akkor is, ha a környezeti zajokat szeretnéd hatékonyabban szűrni (ENC). Az eszköz saját hangerőszabályzóval és némító gombbal rendelkezik, így a hangerő szintjének módosítása játék közben is csak egyetlen mozdulat, sosem kell ehhez szoftverben kutakodni. Van itt egyébként egy harmadik gomb is, amivel a LED-ek működését tudod szabályozni - már ha te is azok közé tartozol, akik szerint nincs játékos periféria látványos fények nélkül.

Szerezd meg ajándékba!

A GXT 490 FAYZO fülhallgatót a PCW Max év végi előfizetői akciójának keretében most ajándékként választhatod PCW Max Ultimate éves előfizetéshez. Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.pcwplus.hu/csomag oldalra és itt ezt a csomagajánlatot választani. Figyelem! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.