Hirdetés

Ezzel az egérrel oly könnyedén oszthatod a fejeseket, mint egy profi - így lehet a tiéd nagyon olcsón



|

Ha játszani szeretnél, szükséged lesz egy kiváló egérre, lehetőség szerint egy olyanra, aminek az érzékenysége állítható. A Trust GXT 922W YBAR sok mindenre képes, ráadásul most ajándékba a tiéd lehet a PCW Max év végi akciójának keretében.

Hirdetés

Nem kell ahhoz feltétlenül kimerészkedned az online csataterek forgatagába, hogy rájöjj, játék közben mennyire előnyös tud lenni, amikor egy átlagos irodai használatra szánt egér helyett egy igazi csúcsrágcsáló, a kialakítása és funkciói révén akár a sikerrátádat is javítani képes céleszköz dolgozik a tenyered alatt. Ha már túlléptél a Pasziánszon és az Aknakeresőn, nem mindegy, hogy milyen tulajdonságokkal bír az egered, így érdemes megfontolnod, hogy szintet lépsz, és lecseréled például a Trust modelljére, amelyhez most nagyon olcsón juthatsz hozzá a PCW Max éves előfizetői akciója révén. Vírusirtó, reklámmentesség, különböző szoftverek is részét képezik a csomagnak egy digitális magazin mellett - itt minden részletet megtalálsz.

Strapabíró, megbízható, extrákkal megspékelt, pontos és gyors egeret keresel? A Trust GXT 922WYBAR pontosan ilyen, ráadásul minden területen extra képességeket is nyújt azzal, hogy az érzékenysége akár 7200 dpi is lehet, a gombokhoz pedig makró funkciókat is hozzárendelhetsz. Természetesen a számítógéppel való gyors és megbízható kapcsolatot szem előtt tartva a gyártó vezetékes összeköttetést választott.

Hirdetés

Határtalan felbontás

A Trust új, játékokhoz kifejlesztett egere már a külsejével felhívja magára a figyelmet, hiszen nem túl sok fehér színű kütyüt találni a piacon. A kategória igényeit szem előtt tartva a GXT 922 természetesen vezetékes összeköttetést használ, a 2,1 méteres, szövetborítású kábel végén pedig USB-csatlakozót találsz. Illesztőprogramot nem kell telepítened, de ha szeretnéd testreszabni a játékhoz szánt perifériáknál elmaradhatatlan LED-világítás működését, akkor a kísérő alkalmazást fel kell telepítened.

Az egér lelkét egy optikai szenzor adja, amelynek felbontása 200 és 7200 dpi között, több lépcsőfokban változtatható. Az állítgatás természetesen egy, az egér tetején lévő gomb segítségével lehetséges, azaz nem kell szoftvert elindítanod ahhoz, hogy az aktuális játékhoz vagy alkalmazáshoz tudd igazítani az egér érzékenységét.

Az eszközre hat gomb került; a bal és jobb egérgomb, valamint a megnyomható görgő mellett az eszközön az imént említett DPI-váltót, illetve a hüvelykujj alá rendezve két további, programozható gombot találsz. A programozáshoz szintén a kísérő alkalmazást tudod használni; az egér hasznos tulajdonsága, hogy nemcsak alapfunkciókat rendelhetsz a gombokhoz, hanem akár bonyolult makrókat is, azaz arra is van lehetőséged, hogy komplex műveletek meghívását egyszerűsítsd le egygombos műveletté. Azzal, hogy két gomb a hüvelykujj alá esik, rögtön azt is elárultuk, hogy az egér nem szimmetrikus kialakítású; csak azoknak ajánlott, akik jobb kézzel szokták használni az egeret.

Szerezd meg ajándékba!

A Trust GXT 922WYBAR egeret a PCW Max év végi előfizetői akciójának keretében most ajándékként választhatod PCW Max Prémium éves előfizetéshez. Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.pcwplus.hu/csomag oldalra és itt ezt a csomagajánlatot választani. Figyelem! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.