Hirdetés

Tudnak valami hasznosat a Galaxy S21-ek, amit más Samsung telefonok még nem



|

A cég lehetővé tette, hogy az új széria felhasználói kicsit feldobják a háttereiket videóhívás közben.

Hirdetés

Azok számára, akik a szeretteiktől távol élnek és a tavaly útjának indult pandémia miatt nem tudnak/tudtak találkozni velük, nagyon megkönnyítette az életét a Zoom, a Google Meet és a hasonló alkalmazások. Most a Samsung kedveskedik az új flagship széria felhasználóinak azzal, hogy online kapcsolattartás közben személyre szabhatják a háttereiket.

A gyártó minden évben előrukkol valamilyen szoftveres újdonsággal az új mobilszériája piacra dobását követően, és ez idén sincs másképp.

Hirdetés

A Galaxy S21 telefonok más újdonságai, mint a Google Discover, illetve az úgy nevezett "Director's View", azaz "rendezői nézet" mellett foglal helyet ez az apróság is. A Beállítások > Speciális beállítások > Videóhívás effektek menüpontban lehet bekapcsolni, és az első beállítás után azokban az applikációkban, amelyek támogatják a hátterek használatát, automatikusan meg fog jelenni egy kis ablak, amin be lehet állítani háttérszínt, a háttér homályosításának a mértékét, illetve rendes háttérképet is videóhívásainkhoz.

Egyelőre csak négy program támogatja ezt a lehetőséget: a Zoom, a Webex, a Google Duo és a Microsoft Teams. Ez nem feltétlenül probléma, hiszen még elég kezdetleges formában van a funkció és nincs túl profi kinézete a videóhívásoknak. Ha mégis ki akarnátok próbálni, inkább azt ajánljuk, hogy egyelőre, csak a barátaitokkal használjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.