Hirdetés

Tudni akarod, milyen kézbe fogni a Steam Decket? Hát nyomtass egyet!



|

Egy youtuber bemutatta, milyen az, ha 3D nyomtatással másolják le a Valve újdonságát.

Hirdetés

Sajnos benne van a pakliban, hogy a Steam Deck is úgy jár, mint a tavaly debütált újgenerációs konzolok, vagyis a szűkös készletek miatt nem jut majd mindenkinek a Valve hordozható PC-jéből. A korábban élesített előrendelés során már rengetegen lecsaptak egy ilyen kütyüre, így talán már most is akad olyan, aki egyelőre csak vágyakozhat a gép iránt, és csak elképzelni tudja, milyen élmény kézben tartani az eszközt. 

Az alábbi ötlet nem gyógyír erre a sebre, de legalább a méretek és a fogás tekintetében okosabbak lehetünk, ha nem sikerült megrendelni még a konzolt.

Hirdetés

A Handheld Obsession néven tevékenykedő youtubernek sikerült szereznie egy 3D nyomtatóval készített Steam Decket, ami értelemszerűen nem egy működő kütyü, viszont a készítőjének egész jól sikerült lemásolnia a gépet, így nagyjából jó képet kaphatunk arról, mennyire lesz kényelmes a dolog játék közben.

Elsőre furcsának tűnhet, hogy a Valve masináján elég magasan vannak az analóg karok, de a youtuber szerint ergonómiai szempontból teljesen megfelelő ez a kivitelezés.

A "B" gomb elhelyezkedésével viszont már kevésbé volt elégedett Handheld Obsession, és szerinte a touchpad és kényelmetlenséget okozhat hosszabb idő után. A gép mérete viszont megfelelőnek tűnik, ami szintén fontos szempont ugyebár.

Most már valószínűleg csak idő kérdése az, hogy mikor áll elő valaki egy olyan változattal, amiben elfér egy Raspberry Pi és még képernyője is van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.