Hirdetés

Tűnj ki a tömegből a Razer új, RGB-megvilágítású hajfestékével!



|

A gyártó újabb merész ötlettel állt elő, és ezúttal a viselhető eszközök piacát forgatná fel legújabb fejlesztésével.

Hirdetés

Az elmúlt két évtized egyik legmeghatározóbb gamer márkájává vált a Razer. Temérdek kiváló perifériát köszönhetünk a gyártónak, illetve az eszközei nagy mértékben segítették az esport közösség fejlődését is, és mind a mai napig igen magas minőségi szintet képvisel. Láthattunk már tőlük ügyes belépést a gamer notebookok piacára, gyártásra kész RGB-s okosmaszkot vagy épp egy mókás kenyérpirítós PR-hadjáratot, minden évben benne van a levegőben, hogy újabb őrültséggel készülnek.

Nos, aki figyelte a márka Twitter oldalát, már tegnap késő este észrevehette a legújabb termékbejelentésüket, amivel az RGB-megvilágítással rendelkező portfóliójuk gazdagodik. Hogy mi lett ez az új fejlesztés? A Razer új területre igyekszik kiterjeszteni a vizuális gaming hatás minél profibb megjelenítését, és Rapunzel néven piacra dobja az RGB-színezetű hajfestékét.

Hirdetés

Az akár 16,8 millió szín megjelenítésére képes, speciális összetevőkből álló "viselhető periféria" (?) kötelező darab azoknak a játékosoknak, akik teljes való világukban élik meg a gamerséget. Az eszköz telepítése ráadásul pofon egyszerű, tulajdonképpen egy gyors hajfestési folyamatról van szó, az anyag felvitele után 30 perccel jöhet a felesleg leöblítése, és kész is. Vagyis az első résszel vagyunk csak készen, ahhoz, hogy állítani tudjuk az RGB-árnyalatokat, a Synapse alkalmazáshoz kell kapcsolódnunk. Az akár okostelefonon is elérhető program érzékelni fogja a környezetében lévő új "eszközt", a Rapunzel hozzáadása után pedig a többi Razer perifériánál megtanult módon állíthatjuk a színárnyalatokat.

Az alkalmazásban 11 előre beprogramozott profil várja a frissen hajfestett játékosokat, ám ha ezek nem tetszenének, a Chroma Studio segítségével végtelen számú variációt hozhatunk létre a saját ízlésünk szerint. Sőt, olyan effekteket is beállíthatunk, amikkel a hajunk reagál a játékbeli történésekre, tehát amikor pl. csökken az életerőnk, vörösesen pulzál, vagy főellenség legyőzése során élénk színekben pompázik.

Tényleg elképesztő, megemeljük a kalapunkat a mérnökök és a PR-csapat előtt. Férfi társaink egy része persze csak legyinthet, hiszen a hajfestés azért mégis csak inkább a női oldal érdeklődését keltheti fel. Nos, a gyártó mérnökeinek számunkra is van egy jó híre. Még fejlesztés alatt áll, de hamarosan piacra kerülhet a periféria RESPAWN kiadása, ami a hajnövesztést fogja segíteni! Bízunk benne, hogy a Synapse applikációban a hajnövekedés mértéke csúszkákon lesz állítható, illetve a játékbeli avatár hajszínéhez illően változhat majd meg a valós hajszínünk.

Nincs is több kérdésünk, a Razer tényleg igyekszik a kedvünkben járni. Aki szeretné előzetesen megnézni, miképp nézne ki RGB-s hajkoronával, tegyen egy próbát az Instagramon előre beállított AR-szűrőkkel, vagy jelentkezzen a béta programba a termék weboldalán. Szerkesztőségünk tagjai már az adatbázisban, épp a neon zöldből pinkbe váltó árnyalatokat próbálgatjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.