Hirdetés

Ugrik a Tizen és ezzel az eddigi Galaxy Watch-ok támogatása, érkezik a Wear OS



|

A Samsung az eszközök korától függően még egy ideig támogatja a most elérhető óráit, a jövő viszont már a Wear OS-ről szól.

Hirdetés

A Samsung hosszú idő után letett a Tizen nevű, hordható eszközökre szánt operációs rendszeréről és végre átáll a Wear OS használatára. Ugyan ez egy bimbózó kapcsolat első lépése is lehet, a Tizen operációs rendszert használó eszközök felhasználói aggódhatnak

A dél-koreai cég hamar leszögezte, nem tervezi egyik pillanatról a másikra magára hagyni a régi eszközöket, ezeknek kortól függően belőtt egy támogatási intervallumot, amit meg is osztott a felhasználókkal.

Hirdetés

Ugyan az első Samsung Galaxy Watch már benne van a korban, az azt követő Galaxy Watch Active még mindig sok aktív használóval rendelkezik. Alább mutatjuk a számokat, hogy melyik eszközt meddig tervezi támogatni a gyártó a jövőben:

  • Galaxy Watch - 3 hónap
  • Galaxy Watch Active - 10 hónap
  • Galaxy Watch Active 2 - 16 hónap
  • Galaxy Watch 3 - 27 hónap

A Galaxy Watch 3 támogatottsága tart majd ki a legtovább, a Samsung viszont megerősítette, hogy nem fogja frissíteni az új rendszerrel ezt az eszközt sem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.