Hirdetés

Úgy néz ki, a Samsung javította a kamera app régi gyengeségét



|

Kellemes meglepetést tartogat a Galaxy Z Fold 5.

Hirdetés

A korai belépésnek és a készülékek folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Samsung fölényesen dominálja a hajtogatós készülékek piacát, így nem meglepő, hogy az idei nyár is elhozta a kategóriát képviselő Galaxy Z Fold- és F Flip-szériák frissítését. A napokban leleplezett Z Fold5 és Z Flip5 újdonságairól itt írtunk részletesen, most viszont egy olyan fejlesztésre is fény derült, amit nem jelentett be a szöuli színpadon a gyártó.

Az Android Central tesztelője, Nick Sutrich hívta fel rá a figyelmet, hogy a kihajthatós formátumot követő Z Fold 5 javította a Samsung-telefonok egyik régi rákfenéjét, a laggoló kamera alkalmazást. A koreai készülékek felhasználói jól ismerhetik a bosszantó jelenséget, hogy a gyári appban az exponálás gyakran csak némi késleltetéssel megy végbe, ami több egymást követő fényképezéskor akadozáshoz vezet, és könnyen eredményezhet elmosódott felvételeket.

Hirdetés

A tavasszal megjelent S23 Ultra sokat javított ezen, az igazi előrelépést viszont a Z Fold5 látszik elhozni. A fejlődés szemléltetésére Sutrich egy videóval is szolgált, amelyen a tavaly piacra dobott Z Fold4-gyel vetette össze a kamera app teljesítményét.

Amint az a felvételen látható, az idei hajtogatós zászlóshajó jóval gyorsabban végzi el az exponálást, így az akadozás is elhanyagolható mértékűre csökkent. Az egyetlen bökkenő, hogy ezért 490 ezer forintot kell fizetni, hiszen ennyibe kerül itthon a Samsung új üdvöskéje. A fejlesztés ugyanakkor azt jelezheti, hogy a koreaiak kapcsoltak, és később talán a többi modellen sem kell majd elnézni a laggolást.

A Galaxy Z Fold5 és kis testvére, az összehajtható Z Flip4 hazai forgalmazása július 31-én indul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.