Hirdetés

Úgy néz ki, hogy ez a OnePlus 6 prototípusa



|

A közel keret nélküli kijelzőbe belelóg középen egy szenzorsáv, hátulról pedig nem hiányzik a dupla kamera.

Hirdetés

Bár az iPhone X útját egyelőre csak az ASUS csúcskészüléke követte, a szivárgások alapján idén tömegével jelennek majd meg az olyan androidos okostelefonok (főleg a kínai gyártók termékei), amelyek szintén úgy aknázzák ki a keret nélküliséget, hogy a kijelzőbe belógatnak az érzékelőszigetet. A jelek szerint a OnePlus is így tesz majd. 

Hirdetés

A legutóbbi szivárgások alapján már létezik a OnePlus 6 prototípusa. A kínai blogokon feltűnt két fotó is, ami ezt bizonyítja. Azt nem tudni, hogy ilyen lesz-e a végleges modell, az viszont biztos, hogy a OnePlus általában az Oppo dizájnt emeli át. A közelgő Oppo R13 pedig olyan kijelzőt kap, amibe felül belóg egy szenzorsáv. 

A kiszivárgott képeket azóta már törölték, de természetesen nem tűntek el az internetről. A képek alapján lesz üveg hátlap és vezeték nélküli töltés, megváltozott formájú ujjlenyomat-olvasó és dupla kamera a hátlapon. 

A szenzorsáv valamivel kisebb, mint az iPhone X-en, de azért mindenképp észrevehető. A prototípus Android 8.1-et futtat, 6 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.