Hirdetés

Úgy néz ki, mint egy lámpa, de valójában mit is alkotott a Sony?



|

A vállalat mérnökei különleges eszközt alkottak, ami meglepő módon nem olvasáshoz, hanem zenehallgatásra szolgál.

Hirdetés

A Sony a napokban leplezte le a legújabb LSPX-S3 hordozható hangszóróját, amely a két évvel ezelőtt Japánban és az Egyesült Államokban megjelent egyedi modell alapján készült.

A különleges dizájn azonban komoly belsőt is takar, hiszen az eszköz kiváló hangminőségre képes, és egy töltéssel akár nyolc órás használatot is kibír.

Hirdetés

A Bluetooth-csatlakozóval rendelkező hangszóró organikus üveg részét úgy tervezték, hogy minden irányba egyformán jól közvetítse a hangot, illetve tisztán és erőteljesen szólaljanak meg a magas hangok. A 46 mm-es hangszóró egység erőssége a Sony Music Center applikációval irányítható, illetve még LDAC támogatással is rendelkezik.

  

Az LSPX-S3 lámpára hasonlító külalakja sem véletlen, hiszen a beépített LED a zene hullámaival összehangolva olyan világítást biztosít, ami mellett kényelmesen lehet az esti órákban olvasni.

Az 1,1 kg-os hangszóró akár össze is köthető egy másik LSPX-S3-mal, illetve a beépített mikrofonnak köszönhetően akár még telefonáláshoz is használható.

A Sony egyedi hangszórójának egyelőre nincsen pontos megjelenési dátuma. Augusztustól lehet megrendeléseket adni a 430 eurós (vagyis kb. 155 ezer forintos) LSPX-S3-ra a Sony hivatalos honlapján keresztül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.