Hirdetés

Úgy néz ki, nem jár majd EarPods az iPhone 12 mobilokhoz



|

Állítólag azért venné ki az iPhone 12 mobilok dobozából az EarPods fülhallgatót az Apple, hogy növelje a keresletet az AirPods iránt.

Hirdetés

Az Apple-kérdésekben legendásan megbízható elemző, Ming-Chi Kuo forrásai szerint az iPhone 12 szériában szereplő mobilok lesznek az első olyan Apple okostelefonok, amelyek mellé semmilyen fülhallgató nem jár majd a dobozban. Vagyis kikerül a tartozékok közül az EarPods idén szeptemberben (vagy picivel később, ha csúszik a megjelenés). Bár sokan dühösek, hogy így még rosszabb ár-érték arányt képviselnek majd ezek a mobilok, és külön kell valamilyen fülest is megvásárolni; de az évek során a legtöbben több zsinóros fülhallgatót is begyűjtöttek, így a másik oldal érvelése szerint a fiókban vagy a kukában köt ki a gyári fülhallgatók többsége. 

Hirdetés

Persze az Apple nem ezért száműzi az EarPods fülhallgatókat, hanem a vezeték nélküli AirPods fülesek keresletét szeretné ezzel a lépéssel még tovább javítani. Ennek érdekében promóciós ajánlatokkal is készül 2020 végére, vagyis üzletileg a végén már megint jól járhat az Apple Kuo szerint. 

Mindez persze nem hivatalos infó, szóval csak az iPhone 12 megjelenésekor derül ki az igazság. Az viszont nyílt titok, hogy az Apple már a vezeték nélküli fülhallgatókban hisz, ezt nem csak a jackcsatlakozó hiánya mutatja, hanem az is, hogy az AirPodsból nagyságrendekkel több bevételhez jut a cég: egy EarPods 29 dollárba kerül, az AirPods 159-be, az AirPods Pro pedig 249-be, míg a gyártási költségek között egyáltalán nincs ekkora növekedés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.