Hirdetés

Ügyes trükköt tanult az androidos Chrome



|

A Chrome böngésző Android O alatt már a kép a képben módot is támogatja.

Hirdetés

Az Android O (Oreo vagy Oatmeal Cookie lehet a rendszer végleges neve a jelenlegi pletykák alapján) egyik legnagyobb újdonsága a kép a képben mód lesz. A natív támogatásnak hála lebegő ablakban nézhetjük tovább a videókat, miközben mással foglalkozunk. 

Hirdetés

Az Android O persze egyelőre csak bétában érhető el a Google Pixel és Nexus készülékeire, éppen ezért elég kevés app támogatja egyelőre ezt az újítást. Ezek közé sorolható többek között a YouTube és a VLC, valamint immáron a Chrome böngésző is. 

A Chrome ezentúl kép a képben módon is meg tudja jeleníteni más appok fölött a videókat, ami jó hír mindenkinek, aki a bétát futtatja. 

Mindehhez persze a böngészőben kell megnyitni a videót, majd az alkalmazásváltó gombot kétszer megnyomva máris lebegő ablakba kerül, amit szabadon vonszolhatunk a képernyőn. 

Az újítást egyelőre kizárólag a Chrome fejlesztői változata támogatja, de hamarosan a normál appba is bekerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.