Hirdetés

Ügyes trükköt tudhat a Galaxy S21 Ultra 10x-es zoomkamerája



|

Szivárgások szerint a ma bemutatkozó Galaxy S21 Ultra az eddigi legfejlettebb mobilos zoomkamerát kapja meg.

Hirdetés

Hamarosan mindenre fény derül a Samsung Galaxy S21 mobilokkal kapcsolatban, de addig azért ömlenek tovább a szivárgások. Nemrég barna és testre szabott szín-összeállításokról lehetett hallani, az utolsó pillanatok előtt pedig a Galaxy S21 Ultra 10x-es zoomkamerájáról derültek ki további érdekességek. 

A legdrágább modell ugyanis az egyes tartományos áthidalása érdekében kap egy 3x-os optikai zoomkamerát, valamint egy 10x-es zoomkamerát is. Mindkettő 10 megapixeles lesz, Ice Universe szerint a 10x-es nagyításra képes pedig a legfejlettebb, amit a mobilipar eddig összerakott. 

Hirdetés

Mindez nem csak a pixelméret és a rekeszérték, valamint a dual-pixel autofókusz miatt lesz igaz, hanem azért is, mert az új periszkópos lencserendszer csak két tükrözést alkalmaz a szokásos öt helyett. Ez végeredményben részletgazdagabb képeket eredményezhet.

Persze a mobilgyártók imádnak elképesztő túlzásokba esni, amire a tavalyi, teljesen haszontalan Space Zoom is kiváló példa volt. Az első teszteken kiderül, mit sikerült ezúttal összerakni, aztán pedig arra is fény derül, hogy mennyire fáj majd a töltő és a fülhallgató hiánya a fogyasztóknak (a kiszivárgott marketinganyagok is bizonyítják, egyik sem lesz ott a dobozban). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.