Hirdetés

Ügyes windowsos tábla lett a Chuwi SurBook Mini



|

Novemberben, nagyjából 326 dollárért érkezik a hibrid táblagép, ami Windows 10-et futtat.

Hirdetés

A kínai Chuwi idén dobta piacra a SurBook hibrid táblagépét: a 12,3 hüvelykes eszköz Windows 10-et futtat, van beépített kitámasztója, támogatja a tollakat és lecsatolható billentyűzettel pótol egy laptopot. 

Hirdetés

Ez nagyjából 400 dollártól fölfelé vihető, de most jön a kisebb és olcsóbb SurBook Mini. Ez egy 10,8 hüvelykes tábla lesz, ami november 11-én, nagyjából 326 dollárért válik elérhetővé

A nagyobb modellhez hasonlóan ebben is Intel Celeron N3450-es Apollo Lake processzor van. Ebben viszont csak egy 1920 x 1280-as kijelző kapott helyet, 4 GB RAM és egy 8000 mAh-s akku mellett. 

A tábla 64 GB-os tárhelyet kínál (eMMC), de van microSD-férőhelye. Adott továbbá a 802.11ac-s WiFi, a Bluetooth 4.0, az USB-C és USB 3.0, valamint a jackcsatlakozó. 

A Chuwi elvileg azoknak (is) kedvez, akik a Microsoft Surface 3-at szerették: ez ugyanakkora kijelzőméretet ad, modernebb hardverrel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.