Hirdetés

Úgysem találod ki, mit tanulhatsz majd a Duolingo készülő appjával



|

Újabb területet szeretne meghódítani az oktatási programjairól ismert szolgáltató.

Hirdetés

Az idén lesz 12 éve, hogy Luis von Ahn és Severin Hacker útjára indították a Duolingót, amely azóta a világ egyik legnépszerűbb nyelvtanulási platformjává nőtte ki magát, köszönhetően a játékos, bárki számára hozzáférhető megközelítésének.

A szolgáltatás mögött álló cég töretlenül terjeszkedik, az immáron több mint 100 elérhető nyelv mellett ugyanis a Duolingo már egy ABC-re és egy matematikára fókuszáló alkalmazást is kifejlesztett, most pedig meglepő irányba bővül tovább a repertoár.

Hirdetés

Elsőként a TechCrunch szúrta ki, hogy a Duolingo közzétett egy álláshirdetést, amelyben zeneoktatáshoz keresnek oktatási szakértőt. Ha ebből nem lenne egyértelmű, a hirdetés konkrétan is leírja, hogy a cég egy új, kifejezetten zenei fókuszú oktatási alkalmazást fejleszt, és ehhez szeretne új, tudományos szakértelemmel bíró munkaerőt alkalmazni.

"Egy kis, több funkciót átfogó csapathoz fogsz csatlakozni, és együtt fogjátok megalapozni az új zenei terméket, kísérletezéssel és gyors termék-iterációkkal újítva. Reméljük, hogy motivál az ilyen típusú környezet, és izgatottan segítesz nekünk abban, hogy a legjobbat nyújtsuk a zeneoktatásban."

- áll a hirdetésben, amiből arra következtethetünk, hogy a Duolingo még a fejlesztés korai szakaszában jár. A sikeres pályázónak Ph. D fokozatú jártassággal kell rendelkeznie a zenei oktatásban, a zeneelméletben, a pedagógiai pszichológiában, a tanulási tudományokban, a kongitív tudományokban vagy egy ezekhez kapcsolódó területen, a legjobb esélyekkel viszont azok indulnak, akiknek a zenei oktatási szoftverekkel és a zenekészítéssel is vannak tapasztalataik.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy a Duolingo mikorra tervezi az új szolgáltatás rajtját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.