Hirdetés

Új alkalmazással segíti az adataid mentését a Google



|

A Google Drive asztali alkalmazása adatmentő és -szinkronizáló eszközzé változik.

Hirdetés

A Google frissíti a Google Drive maces és windowsos asztali alkalmazását, amely így a Google Fotók asztali feltöltőjével egyesül. 

Hirdetés

Az új eszköz a Backup and Sync from Google névre hallgat majd, és június 28-tól válik elérhetővé. 

A legnagyobb változtatást az jelenti, hogy a program lehetővé teszi bármilyen mappák kiválasztását a számítógépről, amelyeket aztán a Google Drive-felhőnkbe menthetünk. 

A jelenlegi app kizárólag egyetlen mappát ment el, ami hasznos ugyan egyes dokumentumok szinkronizálásakor, azonban kevés, ha valaki komplett mentési rendszerként vetné be a Google felhőjét (ahogyan mondjuk a Crashplan vagy a Carbonite működik). 

Ennek köszönhetően a Google Drive képes lesz a kijelölt könyvtárat tartalmát folyamatosan menteni. Az újdonság kifejezetten a fogyasztóknak szól. 

A Google Drive alapból 15 GB ingyenes tárhelyet ad, ami természetesen fizetős csomagokkal tovább bővíthető. Az androidos okostelefonok mellé pedig gyakran jár egy vagy két évig további extra tárhely ingyen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.