Hirdetés

Új bejelentésre készül a Xiaomi - jöhet végre a Mi 11T széria?



|

Kiderült, hogy mikor kerül sor a gyártó következő nagy eseményére.

Hirdetés

Nagyon valószínűnek tűnik, hogy más gyártók mellett a Xiaomi is készül még újdonságokkal idén, és korábbi hírek alapján nagy esély van arra, hogy a Mi 11T széria darabjait fogja legközelebb leleplezni a kínai vállalat.

Jelenleg nem tudni, hogy pontosan mikor kerülhet erre sor, viszont ősz elején új eseménnyel készül a gyártó, ami remek alkalom lehet arra, hogy új, megfizethető készülékeket ismerjünk majd meg.

Hirdetés

Nemrég a Xiaomi ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy szeptember 15-én vadonatúj terméket fog bemutatni, és tényleg az tűnik a legesélyesebbnek, hogy a Mi 11T szériával ismerkedhetünk majd meg ezen az eseményen. Tekintve, hogy Mi 9T és Mi 10T széria is létezik, teljesen logikusnak tűnik, hogy újabb flagshipeket fog idén piacra dobni a gyártó.

Esélyes, hogy a Mi 11T-nek is lesz sima, Lite, illetve Pro változata, de a specifikációk terén egyelőre leginkább csak korábbi értesülésekre hagyatkozhatunk.

Szerintetek mivel készül a Xiaomi erre az eseményre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.