Hirdetés

Új böngészőt kaptak az androidosok



|

A Samsung Internet bétája immáron bármilyen androidos készülékre telepíthető.

Hirdetés

Bár a Samsungot általában kritizálják a szoftveres megoldásai miatt, a Samsung Internet böngésző az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek és elismerésnek örvendett. 

Hirdetés

A gyártó saját böngészője nem ritkán a Google Chrome-ra is megfelelő alternatívát jelentett, ráadásul sok extrája van, mint például a kiegészítők és a tartalomblokkolók támogatása. 

Sokáig azonban kizárólag a Samsung saját készülékein volt csak használható az app. Ez tavaly márciusban változott meg, amikor is egy béta elérhető lett a Google Nexus készülékeire. 

A béta most kibővült, és immáron bármilyen androidos készüléken fut a Samsung Internet bétája, amennyiben az operációs rendszer legalább Android 5.0 (vagy újabb). 

Idővel természetesen a böngésző stabil kiadása is támogatja majd az összes készüléket, de erre várni kell, ütemterv még nincs. A Nexus és a Pixel készülékek néhány hónapja használhatják a stabil változatot. 

A 6.2-es béta újdonságai közé tartozik a magas kontrasztú mód, ami könnyebb olvashatóságot garantál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.