Hirdetés

Új dizájnnal és nagyobb kijelzővel érkezhet az Apple Watch Pro



|

Több új Apple Watch modellt is hoz a cupertinóiak őszi leleplezése.

Hirdetés

Az Apple szokásos őszi termékbemutatóinak közeledtével többnyire az iPhone soron következő generációja, így most az állítólag jelentős drágulást hozó iPhone 14-széria kapja a legnagyobb figyelmet, de sokakat érdekelnek az új Apple Watchok is.

Az elmúlt hónapok pletykái alapján az idén három új almás okosórát is kapunk: a normál Apple Watch Series 8-at, a jóárasított Apple Watch SE második kiadását, valamint egy kifejezetten sportosnak szánt strapabíróbb modellt.

Hirdetés

A jól értesült szivárogtatónak számító Mark Gurman, a Bloomberg elemzője nemrég az Apple Watch Pro néven emlegetett utóbbiról osztott meg egy s mást. Gurman legfrissebb hírleve alapján ez az óra nagyobb kijelzővel támad majd, mint a sima Series 8, méghozzá annyival, hogy már csak egy bizonyos (vélhetően a vastagabb csuklójú, vagy csak simán az óriási órákat kedvelő) vásárlói réteg számára lesz vonzó.

Az elemző azt is tudni véli, hogy az Apple Watch Pro egy teljesen új dizájnt kap, ami az okosóra formatervének első frissítése lesz 2018 óta. Gurman ugyanakkor hűti a kedélyeket: továbbra sem lesz kerek az Apple Watch, illetve ez az átszabás sem másolja le az iPhone-ok lapos, hasított éleit, amit még a tavaly megjelent Series 7 kapcsán csiripeltek a madarak. Cserébe viszont maga a tokozás erősebb anyagból, valamiféle titán-ötvözetből készül majd.

Gurman ezek mellett továbbra is kitart a korábbi előrejelzése mellett, mely szerint az idei Apple Watchokat továbbra is a Series 6-ban debütált chip hajtja majd, az egyetlen nagyobb szenzoros újdonság pedig a testhőmérséklet-mérés lesz, míg a régóta várt vérnyomás-mérés csak 2025-ben, a vércukorszint monitorozása pedig csupán az évtized vége felé debütálhat.

Mondanunk sem kell, hogy még Gurman szava sem készpénz, de az Apple valószínűleg nem kockáztatna nagyot, ha 2022-ben megelégedne egy modellpaletta-bővítéssel álcázott visszafogottabb frissítéssel.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.