Hirdetés

Új funkciót tesztel a WhatsApp, jó nagy médiafájlokat is küldözgethetünk a jövőben



|

Egyelőre viszont még nem érdemes a WhatsApp éles verziójában keresni az újítást.

Hirdetés

Jelen formájában is elég sokoldalú üzenetküldő platform a Meta égisze alá tartozó WhatsApp, de nyilván lehet még hova fejlődni, és esetleg olyan apróságokat is bepakolni az alkalmazásba, amelyek egyébként máshol alapvető dolognak számítanak.

Közben a hírek szerint a tesztelők egy újabb érkező funkciót kaptak, ami abban segíthet majd, hogy ne csak tartalmas üzeneteket, de nagyobb méretű fájlokat is küldhessünk ismerőseinknek.

Hirdetés

A WABetaInfo szerint egy nagyon szűk, dél-amerikai réteg már kipróbálhatja, milyen az, ha a WhatsApp alkalmazáson belül nagyobb, akár 2 GB-os médiafájlt is küldhet másoknak. Ez amúgy is nagy előrelépés, de annak fényében meg főleg, hogy a jelenlegi éles változatban 100 MB a felső határ, ha ilyen fájlt szeretnénk küldeni. Összehasonlításképp érdemes megjegyezni, hogy a Gmailen 25 MB a korlát, a Twitteren viszont már 1 GB, tehát a közösségi oldal jobb választás lehet, ha például jó minőségű képeket szeretnénk másokkal megosztani.

Habár az új funkció a béta több verziójával is kompatibilis, lehet, hogy még odébb van a hivatalos debütálása, tekintettel arra, hogy egyelőre csak a felhasználók egy kis csoportja kapta meg. Persze az ilyen újítások esetében általában az is benne van a pakliban, hogy egyáltalán nem, vagy nagyon átdolgozva kapják meg azt a többiek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.