Hirdetés

Új iPod touch érkezik ősszel?



|

Utoljára 2019-ben frissítette az Apple a legokosabb iPodot, de úgy tűnik, továbbra sem engedi el.

Hirdetés

Ha nagyon leegyszerűsítve akarjuk elmagyarázni, hogy mire jó egy iPod touch, mondhatjuk, hogy egy olyan iPhone, amivel pont csak telefonálni nem lehet, de netezni, fotózni, appokat használni, zenét hallgatni és minden mást igen. Ez az utolsó még élő iPod-család, viszont mivel a 6. generációs modell 2015-ben, a 7. generációs pedig 2019-ben jelent meg, nem leszünk meglepettek, akármikor is jelentse be az Apple, hogy nem készít újabb változatot.

Most azonban úgy tűnik, 2021-ben jön majd egy, dizájnját tekintve az új iPhone-okra hajazó, frissített modell.

Hirdetés

Az @Apple_Tomorrow által közzétett renderek jól néznek ki, de ezek csak az @AppleLe2257 és Steve Moser által megszellőztetett információk alapján készültek. Mivel most épp minden színes az Apple-nél, valószínűleg az iPod touchot is több különböző változatban teszik elérhetővé. Feltehetően így szeretne a cég lökést adni az Apple Musicnak, de mivel az egy streaming szolgáltatás, nem biztos, hogy sokat fog segíteni, ha nem lehet majd mobilhálózatra kapcsolódni az eszközzel.

A hivatalos megerősítésre vagy a WWDC 2021-en kerülhet sor június 7-én, vagy a szeptember-októberi iPhone eseményen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.